Обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування і переробки молока”
- Деталі
-
Опубліковано: 23 листопада 2023
-
Перегляди: 329
21 листопада 2023 року відбулася зустріч гаранта спеціальності, професора Орисі Цісарик, з академічною спільнотою щодо обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування і переробки молока” другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології”.
У зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, доцент Ігор Двилюк, декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, керівник навчально-методичного відділу, доцент Тарас Пенцак і науково-педагогічні працівники, які забезпечують обов’язкові та вибіркові освітні компоненти освітньо-професійної програми.
Під час зустрічі учасники обговорили освітньо-професійну програму, зокрема її мету і компетентності та програмні результати навчання. Особливий акцент було зроблено на практичній підготовці майбутніх фахівців, що забезпечується двома видами практик – виробничою та дослідницькою.
Запропоновано в контексті Стратегії розвитку Львівської області, зокрема щодо актуальності ресурсозбереження, запровадити обов’язкову освітню компоненту “Безвідхідні технології в молокопереробній галузі”.
Допис підготувала Орися Цісарик, професор