Розширене онлайн-засідання гарантів та розробників ОП “Технології зберігання, консервування та переробки молока”
- Деталі
-
Опубліковано: 29 січня 2024
-
Перегляди: 325
7 грудня 2023 року гарант освітньої програми, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик провела онлайн-зустріч з метою обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки молока” другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології”.
У засіданні круглого столу взяли участь: завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій, гарант ОП “Технології зберігання консервування та переробки молока”, професор Галина Поліщук; професор кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету, професор Наталія Ткаченко; доцент кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету, гарант ОП “Технології зберігання консервування та переробки молока”, доцент Оксана Кручек; в. о. завідувача кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, професор Микола Кухтин; доцент кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, гарант ОП “Харчові технології”, доцент Ольга Крупа; від Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького долучилися проректор з науково-педагогічної роботи доцент Ігор Двилюк; декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль; доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Ольга Михайлицька.
Гарант освітньої програми, професор Орися Цісарик ознайомила учасників із метою, особливостями (унікальністю), фаховими компетентностями та програмними результатами навчання, освітніми компонентами програми.
Присутні відзначили переваги та особливості запропонованої освітньої програми, висловили свої зауваження й рекомендації щодо її удосконалення, які будуть враховані в оновленій редакції освітньої програми.
Дякуємо усім учасникам за співпрацю та конструктивний діалог!
Допис підготувала Ольга Михайлицька, доцент