EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 1

7 грудня 2023 року гарант освітньої програми, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик провела онлайн-зустріч з метою обговорення освітньо-професійної програми “Технології зберігання, консервування та переробки молока” другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

 

2 1

У засіданні круглого столу взяли участь: завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій, гарант ОП “Технології зберігання консервування та переробки молока”, професор Галина Поліщук; професор кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету, професор Наталія Ткаченко; доцент кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету, гарант ОП “Технології зберігання консервування та переробки молока”, доцент Оксана Кручек; в. о. завідувача кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, професор Микола Кухтин; доцент кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, гарант ОП “Харчові технології”, доцент Ольга Крупа; від Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького долучилися проректор з науково-педагогічної роботи доцент Ігор Двилюк; декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль; доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Ольга Михайлицька.

3 7

Гарант освітньої програми, професор Орися Цісарик ознайомила учасників із метою, особливостями (унікальністю), фаховими компетентностями та програмними результатами навчання, освітніми компонентами програми.

4 6

5 3

6 1

Присутні відзначили переваги та особливості запропонованої освітньої програми, висловили свої зауваження й рекомендації щодо її удосконалення, які будуть враховані в оновленій редакції освітньої програми.

Дякуємо усім учасникам за співпрацю та конструктивний діалог!

Допис підготувала Ольга Михайлицька, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru