Виготовлення солодковершкового масла в лабораторних умовах
- Деталі
-
Опубліковано: 28 лютого 2024
-
Перегляди: 221
26–27 лютого 2024 року здобувачі спеціальності 181 “Харчові технології” під керівництвом викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на лабораторних заняттях з дисципліни “Технологія молочних і молоковмісних продуктів” виготовили солодковершкове масло.
Здобувачі мали змогу дослідити сировину-молоко, ознайомитися з основним технологічним обладнанням, просепарувати молоко та збити вершки у масло. Здобуті знання та практичні навички стали невід’ємною частиною професійної підготовки здобувачів.
Споживайте якісне масло та будьте здорові!
Допис підготувала Любов Мусій