Круглий стіл – зустріч зі стейкхолдером
- Деталі
-
Опубліковано: 22 березня 2024
-
Перегляди: 206
22 березня 2024 року відбувся круглий стіл зі стейкхолдером, завідувачем лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22 на ринку Шувар Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Наталією Васерук. У круглому столі взяли участь: декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль; завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик; завідувач кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Дарчук; доцент кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух; доцент кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб.
Під час зустрічі обговорили стан і перспективи розвитку харчової галузі в Україні в умовах зміни логістичних шляхів, спричинених війною. Важливою темою обговорення були питання щодо контролю якості і безпеки сировини та готової продукції згідно зі системою НАССР. Розглянули окремі компетентності в межах дисципліни “Управління якістю та безпечністю молочних і молоковмісних продуктів”. Також обговорили можливості розширення баз практик для здобувачів вищої освіти.
Дякуємо Наталії Васерук за цінні поради і приділений час!
Допис підготувала Орися Цісарик, професор