Презентація вибіркових дисциплін
- Деталі
-
Опубліковано: 25 березня 2024
-
Перегляди: 217
Нещодавно здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” обрали вибіркові дисципліни для вивчення у 2024/2025 навчальному році. Навчальні дисципліни за вибором є однією з головних складових частин університетської освіти. Вибіркові дисципліни вводяться для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних вимог майбутніх фахівців з урахуванням регіональних особливостей та потреб стейкхолдерів.
Цього разу студенти обрали дисципліни не лише з каталога для здобувачів спеціальності “Харчові технології”, але й з каталогів інших освітніх програм. Самостійний вибір дисциплін дає можливість здобувачам формувати своє навчальне середовище та вибирати ті дисципліни, які їм цікаві та необхідні для отримання більш глибоких знань.
Ольга Михайлицька, доцент