ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
- Деталі
-
Опубліковано: 24 квітня 2024
-
Перегляди: 193
21 квітня 2024 року відбувся День відкритих дверей. Абітурієнти ознайомилися з історією створення факультету, оглянули технологічний корпус, аудиторії та лабораторії кафедри технології молока і молочних продуктів.
Також мали можливість проаналізувати склад та властивості питного молока різних виробників. Абітурієнти поспілкувалися у невимушеній атмосфері з деканом, викладачами, випускниками та студентами. І найважливіше, всі поділилися одне з одним неймовірною енергією, позитивом та вкотре підтвердили важливість навчання за спеціальністю “Харчові технології”, а також за ОП “Технології зберігання, консервування та переробки молока”. А теперішні студенти радо показали абітурієнтам свої досягнення – провели дегустацію кисломолочних напоїв та сирів, які виготовили в межах виконання своїх кваліфікаційних робіт.
З нетерпінням чекатимемо зустрічі з абітурієнтами вже у ролі наших студентів!
Допис підготувала Ольга МИХАЙЛИЦЬКА, кандидат технічних наук, доцент