EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 1 8

Переддипломна практика є невід’ємною складовою програми підготовки здобувачів факультету харчових технологій та біотехнології. Вона становить важливу та обов’язкову ланку в підготовці висококваліфікованих спеціалістів до майбутньої діяльності за фахом, забезпечуючи їх відповідність вимогам роботодавців та власну конкурентоспроможність на ринку праці.

8 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист звітів щодо проходження переддипломної практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 “Харчові технології”.

 

2 6

Базами переддипломної практики були провідні підприємства України, зокрема ТОВ “Молочна компанія «Галичина»”, ТзОВ “Молокозавод «Самбірський»”, сироварня Lemberg Cheese, ТзОВ “Чесний Сир” та ін.

3 6

Результати виконання програми переддипломної практики студенти представили у формі звіту та доповіді, під час якої презентували виконану роботу відповідно до поставлених завдань. Презентації супроводжувалися фотозвітом, де відображалася участь здобувачів освіти у різних видах робіт, структура баз практики, документація при прийманні сировини та виготовленні молочних продуктів.

Підводячи підсумки та аналізуючи зміст продемонстрованих презентацій, варто відзначити високий рівень як теоретичних знань, так і практичних умінь та навичок студентів, здобутих під час проходження переддипломної практики. Керівники практики від Університету отримали позитивні враження, адже кожен зі студентів продемонстрував свою відповідальність, сумлінність та прагнення до вдосконалення. Практика залишила гарні враження і в самих студентів щодо їхньої майбутньої професійної діяльності.

Допис підготувала Оксана БІЛИК, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru