EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Результатом діяльності наукового гуртка “«Пізнай науку» на кафедрі технології молока і молочних продуктів” стало проведення 16–17 травня 2024 року студентської наукової конференції у рамках “Днів студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові)”.

В роботі секції “Сучасні технології в молочній галузі” взяли участь здобувачі нашого Університету, а також здобувачі інших навчальних закладів, зокрема ВСП “Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу” НУХТ.

1

1

1

1

1

Метою діяльності конференції було створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів, розвиток у них наукового мислення та навичок дослідницької роботи, популяризації молочної галузі.
Тематика наукових робіт різноманітна. Особлива увага була акцентована на інноваціях у молочній галузі та розробленні технології молочних продуктів функціонального призначення.
Керівниками секції були Валерія Боршош, студентка 4-го курсу РВО “Бакалавр” та доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Любов Мусій.
З 17 поданих до участі в конференції студентських тез доповідей, виголошено 8 доповідей.
Більшість доповідей – це результати експериментальних досліджень кваліфікаційних робіт, здобувачі молодших курсів представили оглядові доповіді. Всі доповіді були змістовними, цікавими та активно обговорювались учасниками конференції.

1

1

1

Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru