Перемога у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
- Деталі
-
Опубліковано: 23 квітня 2019
-
Перегляди: 1901
11-12 квітня на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) відбулася підсумкова конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології».
Від нашого університету взяла участь студентка 1 курсу СВО «Магістр» спеціальності «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Ольга Готіна (науковий керівник: завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Йосипівна Цісарик ), яка отримала диплом III ступеня.