Практичне заняття з дисципліни «Вступ до фаху» для першокурсників спеціальності «Харчові технології»
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 1978
15 травня завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Орися Йосипівна Цісарик, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Романівна Драчук та доцент цієї кафедри, керівник відділу навчальної і виробничої практик та сприяння працевлаштування випускників Богдан Іванович Галух провели практичне заняття в супермаркеті «Сільпо» ТРЦ «Victoria Gardens» для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології» з дисципліни «Вступ до фаху».
Безмежна вдячність головному менеджеру Ігорю Лучківу, який присвятив дві з половиною години нашим студентам, детально розповідаючи про усі відділи магазину і усі виробництва - м’ясних і ковбасних продуктів, риби, кулінарії, сироварні, кондитерського цеху і пекарні. Студенти дізнались, як виробляють стейки «рібай» з бичків породи ангус, яких вирощують у Яготині. Як варять моцареллу з молока корів джерсейської породи і альпійський сир з козиного молока. Дізнались, як правильно зберігати ікру, і які консерванти використовують. А також як виготовлять зефір з пюре яблук, манго і смородини та як випікають макаруни з мигдалевого борошна. І ще багато-багато важливого, потрібного і цікавого. Дізнались також про ресторани у «Сільпо» - піцерію, де неаполітанську піцу випікає Руслан Бойковський, який зайняв четверте місце в Україні за випікання піци. А ще – про американський ресторан, де можна поласувати делікатесними стейками.
Як результат, дві студентки уже мріють відкрити кондитерську, дехто - сироварню, а ще дехто - буде виготовляти ковбаси!
А усім - рекомендуємо «Сільпо»!!!