СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ ВІДВІДАЛИ ЛЬВІВСЬКИЙ ДРІЖДЖОВИЙ ЗАВОД «ЕНЗИМ»
- Деталі
-
Опубліковано: 27 травня 2019
-
Перегляди: 1821
У виробничих цехах «Компанії Ензим» 21 травня проведено заняття з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів факультету харчових технологій та біотехнології спеціальності «Харчові технології».
«Компанія Ензим» – це український національний виробник дріжджів міжнародного рівня, успішне підприємство зі столітньою історією та традиціями.
Під час заняття студенти ознайомилися із сировиною, основними технологічними процесами та обладнанням при виробництві пресованих та сухих дріжджів, винних дріжджів, дріжджів «Первак» та «Екстра спиртові» для виготовлення міцних напоїв у домашніх умовах.