Чергове заняття «молочників» в умовах виробництва
- Деталі
-
Опубліковано: 07 листопада 2019
-
Перегляди: 1637
Чергове комплексне заняття в умовах виробництва провели 6 жовтня для студентів спеціальності «Технологія консервування, зберігання та переробки молока» доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Ю.Р. Гачак та Н.Б.Сливка.
Відповідно до навчального плану, цього разу практичне заняття проводилось на виробничих потужностях Самбірського сирзаводу. Студенти мали можливість дізнатися історію сирзаводу, ознайомитись із особливостями технологічного процесу та новим асортиментом сирів, декілька з яких усі присутні з задоволенням продегустували. Сири «Український» ,«Голандський», «Гауда» , «Сметанковий», «Естонський», «Мисливський», «Російський» та чудове самбірське масло – далеко не повний перелік всього асортименту Самбірського сирзаводу. Керівництво підприємства має великі плани на майбутнє, тому на виробництві активно проводиться реконструкція, закуплено і втсановлюється нове обладнання.
Кафедра технології молока і молочних продуктів вже тривалий час співпрацює з підприємством. Адмністрація Самбірського сирзаводу завжди сприяє проходженню виробничої практики нашими студентами, радо допомагає у проведенні лабораторних занять в умовах виробництва. Маємо надію, що Самбірський сирзавод завжди буде тішити споживачів своєю смачною продукцією, і взаємовигідна співпраця між університетом і підприємством триватиме й надалі.