- Деталі
-
Опубліковано: 11 жовтня 2023
-
Перегляди: 528
10 жовтня 2023 року відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології з дисциплін «Технологія молочних і молоковмісних продуктів», «Інноваційні технології в молокопереробній галузі» та «Інжиніринг підприємств молокопереробної галузі», науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів Володимира Наговська, Ольга Михайлицька, Оксана Білик та Любов Мусій, провели виїзне заняття в умовах виробництва ТзОВ «Молокозавод «Самбірський».
Детальніше: Набуваємо практичного досвіду: виїзне заняття в ТзОВ «Молокозавод «Самбірський»