EN   UA

 

q.png

КАФЕДРА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ІНСПЕКТУВАННЯ

 Завідувач кафедри,  доктор ветеринарних наук, професор Cімонов Маріан Романович 

 e- mail: vsi@lvet.edu.ua 

fecebookinstagram    telegramm

1

17 березня 2023 року студенти третього курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» прослухали лекцію щодо особливостей державного інспектування систем управління безпечністю харчових продуктів під час воєнного стану. Лектор – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Рівненського районного управління Держпродспоживслужби України Рибачок Ірина Анатоліївна. Ірина Анатоліївна – випускниця нашого університету, розповіла студентам про особливості своєї роботи, виклики сьогодення, проблеми та перспективи заходів державного контролю. Безпечність харчових продуктів – це питання національної безпеки, оскільки споживачі повинні мати змогу щоденно вживати у їжу продукти, які не матимуть негативного впливу на здоров’я та життя. Також до компетенцій Держпродспоживслужби входить протидія реалізації фальсифікованих та некондиційних харчових продуктів.

Детальніше: Державний контроль харчових продуктів у воєнному стані