- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2023
-
Перегляди: 650
17 березня 2023 року студенти третього курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» прослухали лекцію щодо особливостей державного інспектування систем управління безпечністю харчових продуктів під час воєнного стану. Лектор – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Рівненського районного управління Держпродспоживслужби України Рибачок Ірина Анатоліївна. Ірина Анатоліївна – випускниця нашого університету, розповіла студентам про особливості своєї роботи, виклики сьогодення, проблеми та перспективи заходів державного контролю. Безпечність харчових продуктів – це питання національної безпеки, оскільки споживачі повинні мати змогу щоденно вживати у їжу продукти, які не матимуть негативного впливу на здоров’я та життя. Також до компетенцій Держпродспоживслужби входить протидія реалізації фальсифікованих та некондиційних харчових продуктів.
Детальніше: Державний контроль харчових продуктів у воєнному стані