EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

23 травня 2025 року старші викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів Інна Скульська та Іван Лучка взяли участь у демонстраційному показі «Виробництво сиру на приватній сироварні та кооперативна переробка молока», який організувала БО «Львівська аграрна дорадча служба» за підтримки ФАО в Україні.

Захід відбувся на базі сільськогосподарського кооперативу «ЕКОМ» – сир «Чесниківський» (с. Чесники, Івано-Франківська область) і зібрав фермерів, представників молочних кооперативів західного регіону та представників Департаменту аграрної політики Івано-Франківської ОДА.

1

 

Під час семінару учасники обговорили ключові аспекти виробництва бринзи на малих сироварнях – від оцінювання молока й організації виробничого процесу до технологічних нюансів, маркетингу та збуту. Інна Скульська представила презентацію, у якій докладно розкрила технологічний процес і особливості виготовлення бринзи, наголосивши на критичних контрольних точках.

2 11

3 7

04 1

05

6

Практичними порадами поділилися власники приватних сироварень і представники молочних кооперативів. Для виробників бринзи й сиру організатори підготували подарунки й методичні матеріали, що сприятимуть впровадженню інноваційних підходів у крафтовому сироварінні.

Висловлюємо щиру подяку голові ЛАДС Івану Паньківу за запрошення до участі у заході та сподіваємося на подальшу співпрацю задля підвищення обізнаності виробників молока щодо його переробки та виготовлення молочних продуктів.

Допис підготував Іван ЛУЧКА, старший викладач

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru