EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Відповідно до навчального плану, здобувачі 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» пройшли дослідницьку практику на кафедрі технології молока і молочних продуктів.

Практика є важливим етапом підготовки майбутніх фахівців і спрямована на формування у студентів здатності до проведення наукових досліджень, застосування сучасних методів аналізу молочної сировини та продуктів її переробки, а також набуття практичних навичок роботи з лабораторним обладнанням.

IMG 3abd9237c6f29e9ff6ba8aa630cba834 V

 

Під час практики магістранти виконували експериментальні завдання у лабораторії кафедри, опановували методи статистичної обробки та здобували навики інтерпретації результатів, готували матеріали для наукових публікацій та кваліфікаційних робіт.

Завершальним етапом практики був захист звітів, під час якого здобувачі презентували результати проведених досліджень, обґрунтовували отримані висновки та демонстрували рівень сформованих професійних компетентностей. Захист проходив у присутності наукового керівника, викладачів кафедри та керівника відділу працевлаштування та співпраці з бізнесом, які відзначили актуальність обраних тем і якість виконаних досліджень.

IMG cd1078cd53b7b8e2509c6a1049f67c0a V

Рисунок2

Проведення дослідницької практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів сприяє розвитку наукового потенціалу здобувачів, їхньому професійному зростанню та готовності до роботи у виробничій та науковій сферах молочної галузі.

Допис підготувала Ірина СЛИВКА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru