Участь викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів у дискусійній панелі
- Деталі
-
Опубліковано: 30 вересня 2025
-
Перегляди: 15
25 вересня 2025 року в межах Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», що проходила в онлайн-форматі на базі Одеського національного технологічного університету, відбулася дискусійна панель «Молочні продукти, унікальні олії, натуральна косметика: сучасні технології, якість та безпечність».
До участі у панелі долучилися науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувач кафедри, професор Орися Цісарик, доценти Ольга Михайлицька, Наталія Сливка, Оксана Білик, Любов Мусій, Ірина Сливка, старший викладач Іван Лучка та асистент Лілія Мороз.
В рамках дискусійної панелі виступили провідні фахівці галузі, зокрема Вадим Чагаровський – голова спілки молочних підприємств України, представники ТОВ «Люстдорф», Міськмолзавод №1, СП «Вітмарк-Україна», ТОВ «НВО» Лактол Інтернейшнл», ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла», крафтові виробники «КоіКо», «Oleum imperium», «Soap stories» та ін.
Учасники обговорили сучасні наукові підходи до виробництва та безпечності молочних продуктів, перспективи використання унікальних рослинних олій у харчових технологіях, а також тенденції розвитку натуральної косметики.
Залучення викладачів кафедри до наукових дискусій сприяє підвищенню рівня освітньо-наукової діяльності та розвитку партнерських зв’язків з іншими закладами вищої освіти.
Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент