EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

25 вересня 2025 року в межах Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», що проходила в онлайн-форматі на базі Одеського національного технологічного університету, відбулася дискусійна панель «Молочні продукти, унікальні олії, натуральна косметика: сучасні технології, якість та безпечність».

До участі у панелі долучилися науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувач кафедри, професор Орися Цісарик, доценти Ольга Михайлицька, Наталія Сливка, Оксана Білик, Любов Мусій, Ірина Сливка, старший викладач Іван Лучка та асистент Лілія Мороз.

1 1

2

3

В рамках дискусійної панелі виступили провідні фахівці галузі, зокрема Вадим Чагаровський – голова спілки молочних підприємств України, представники ТОВ «Люстдорф», Міськмолзавод №1, СП «Вітмарк-Україна», ТОВ «НВО» Лактол Інтернейшнл», ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла», крафтові виробники «КоіКо», «Oleum imperium», «Soap stories» та ін.

4 1

5 1

Учасники обговорили сучасні наукові підходи до виробництва та безпечності молочних продуктів, перспективи використання унікальних рослинних олій у харчових технологіях, а також тенденції розвитку натуральної косметики.

Залучення викладачів кафедри до наукових дискусій сприяє підвищенню рівня освітньо-наукової діяльності та розвитку партнерських зв’язків з іншими закладами вищої освіти.

Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru