ДЕГУСТАЦІЯ МОЛОКА НОВИХ ВИДІВ
- Деталі
-
Опубліковано: 07 жовтня 2019
-
Перегляди: 1605
Враховуючи сучасні вимоги сьогодення до підготовки висококваліфікованих кадрів на кафедрі технології молока і молочних продуктів 3.10.2019 р. було проведено чергове заняття з дегустаційної оцінки нових видів молочної продукції.
Студенти 2-го курсу СП під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р. провели детальну дегустаційну оцінку численних зразків нових видів питного пастеризованого молока та вершків: питного молока з мигдалем і кокосом, із бананом та фісташками, арахісом та какао, горіхом та рисом, із вітамінними комплексами та вершків різних видів.
Традиційно, уподобання щодо нових зразків молочної продукції у студентів виявились різними…Обговорення пройшло цікаво та невимушено .
За результатами проведеної технологічної оцінки молочних напоїв студенти оформлять лабораторні роботи та звіти. Лабораторні заняття із дегустаціями на кафедрі технології молока і молочних продуктів проводяться регулярно при вивченні технології кожного виду молочної продукції.