EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Враховуючи сучасні вимоги сьогодення до підготовки висококваліфікованих кадрів на кафедрі технології молока і молочних продуктів 3.10.2019 р. було проведено чергове заняття з дегустаційної оцінки нових видів молочної продукції.

Студенти 2-го курсу СП під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р. провели детальну дегустаційну оцінку численних зразків нових видів питного пастеризованого молока та вершків: питного молока з мигдалем і кокосом, із бананом та фісташками, арахісом та какао, горіхом та рисом, із вітамінними комплексами та вершків різних видів.
Традиційно, уподобання щодо нових зразків молочної продукції у студентів виявились різними…Обговорення пройшло цікаво та невимушено .

За результатами проведеної технологічної оцінки молочних напоїв студенти оформлять лабораторні роботи та звіти. Лабораторні заняття із дегустаціями на кафедрі технології молока і молочних продуктів проводяться регулярно при вивченні технології кожного виду молочної продукції.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru