- Деталі
-
Опубліковано: 22 березня 2024
-
Перегляди: 206
22 березня 2024 року відбувся круглий стіл зі стейкхолдером, завідувачем лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22 на ринку Шувар Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Наталією Васерук. У круглому столі взяли участь: декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль; завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик; завідувач кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Дарчук; доцент кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух; доцент кафедри технології м᾿яса, м᾿ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб.
Детальніше: Круглий стіл – зустріч зі стейкхолдером