- Деталі
-
Опубліковано: 29 квітня 2024
-
Перегляди: 340
29 квітня 2024 року заступник виконавчого директора по роботі зі зовнішніми організаціями Марія Вовк прочитала лекцію на тему “Роль, властивості пробіотичних культур, їх застосування для виробництва молочних продуктів функціонального призначення” для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” в межах вивчення обов’язкової компоненти “Технологія молочних продуктів функціонального призначення”.
Лектор ознайомила здобувачів вищої освіти з історією створення компанії “Галичина”, з її діяльністю та асортиментом натуральних інгредієнтів для виробництва молочних продуктів.