EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

26–27 грудня відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Під час захисту здобувачі презентували результати багатомісячних досліджень, проведених під керівництвом досвідчених науковців кафедри. Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, креативність у виконанні досліджень та здатність застосовувати сучасні наукові підходи. Захисти вразили своїм професіоналізмом і багатогранністю тематики, яка охоплювала актуальні проблеми в молокопереробній галузі.

1

Потрібно зауважити, що всі магістерські кваліфікаційні роботи були перевірені на дотримання принципів академічної доброчесності з використанням програмного забезпечення StrikePlagiarism, виконані з усіма вимогами, які ставляться до такого типу наукових робіт і допущені до прилюдного захисту.

Детальніше: Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти