- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2024
-
Перегляди: 166
Переддипломна практика є невід’ємною складовою програми підготовки здобувачів факультету харчових технологій та біотехнології. Вона становить важливу та обов’язкову ланку в підготовці висококваліфікованих спеціалістів до майбутньої діяльності за фахом, забезпечуючи їх відповідність вимогам роботодавців та власну конкурентоспроможність на ринку праці.
8 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист звітів щодо проходження переддипломної практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 “Харчові технології”.
Детальніше: Захист переддипломної практики здобувачами вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”