EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

2 1

Особливістю освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є детальне ознайомлення з технічними і технологічними інноваціями у молочній галузі через теоретичне навчання та практичну підготовку.
Зараз здобувачі вивчать обов’язкову освітню компоненту «Світові тенденції розвитку харчової індустрії». В межах вивчення цієї навчальної дисципліни 9 травня 2023 р. у рамках стажування на кафедрі технології молока і молочних продуктів доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету Іриною Ланицею було проведено заняття.

Детальніше: Головні тренди у виробництві здорової їжі та харчування