- Деталі
-
Опубліковано: 12 жовтня 2020
-
Перегляди: 1254
Сучасна епідеміологічна ситуація в Україні вимагає певних змін та модифікацій в організації навчального процесу в університетах. Нові форми подачі матеріалу, сприйняття його студентами – все це вкрай необхідне для підготовки висококваліфікованих фахівців. Саме до цих реалій повинні швидко адаптовуватись та переорієнтовуватись викладачі та студенти.
Застосування нових технологій, прикладне викладання дисциплін для студентів , вміле поєднання теорії і практики виробництва в умовах пандемії потребує методичного забезпечення. Для цієї мети на факультеті харчових технологій видано навчальний посібник для контролю та самоконтролю знань для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія молочних і молоковмісних продуктів».
Детальніше: Новий навчальний посібник для дистанційного навчання студентів на кафедрі технології молока і...