- Деталі
-
Опубліковано: 12 жовтня 2023
-
Перегляди: 293
11 жовтня відповідно до робочої програми з дисципліни «Контроль якості харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Харчові технології» професор університету, доцент Гачак Ю. Р. провів лабораторне заняття в умовах виробничої лабораторії на Ринку «Привокзальний» м. Львова.
Детальніше: Лабораторне заняття для здобувачів вищої освіти ОП «Харчові технології» на виробництві- Деталі
-
Опубліковано: 11 жовтня 2023
-
Перегляди: 507
10 жовтня 2023 року відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології з дисциплін «Технологія молочних і молоковмісних продуктів», «Інноваційні технології в молокопереробній галузі» та «Інжиніринг підприємств молокопереробної галузі», науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів Володимира Наговська, Ольга Михайлицька, Оксана Білик та Любов Мусій, провели виїзне заняття в умовах виробництва ТзОВ «Молокозавод «Самбірський».
Детальніше: Набуваємо практичного досвіду: виїзне заняття в ТзОВ «Молокозавод «Самбірський»