EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

1

В абревіатурі ЛАДС – Львівська аграрна дорадча служба. Саме тут, в умовах сучасної лабораторії молока, 19 жовтня 2022 року було проведене практичне заняття для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології згідно з навчальною програмою дисципліни «КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКЦІЇ». Спільно із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Гачаком Ю.Р. заняття проводив також директор ЛАДС – Паньків Іван Ярославович, випускник нашого Університету.

Детальніше: Цікаве заняття у сучасній лабораторії молока ЛАДС

Згідно з навчальною програмою дисципліни «Контроль якості харчових виробництв» для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та біотехнології 14 .09.2022 року під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р. було проведено практичне заняття в умовах лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на Привокзальному ринку. Під час проведення заняття студенти змогли побачити у двох відділах лабораторії, як проводиться загальний огляд продукції, здійснюються численні дослідження м’ясних виробів, молочної продукції, меду та інших харчових продуктів.

Детальніше: Відновлюємо практичні заняття харчовиків на виробництві