- Деталі
-
Опубліковано: 26 квітня 2023
-
Перегляди: 381
У Ліцеї «Гроно» ЛМР в рамках проєкту «Світ професії» доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Ольга Михайлицька під час виховної години провела профорієнтаційну роботу серед учнів 7 та 10-го класів.
Детальніше: Профорієнтація – складова освітнього процесу!- Деталі
-
Опубліковано: 20 квітня 2023
-
Перегляди: 482
3-7 квітня 2023 року на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. На підсумковій науково-практичній конференції виступило 24 студенти з 11 вищих навчальних закладів.
Детальніше: Перемога у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові...