- Деталі
-
Опубліковано: 11 жовтня 2023
-
Перегляди: 660
10 жовтня 2023 року відповідно до освітньої програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології з дисциплін «Технологія молочних і молоковмісних продуктів», «Інноваційні технології в молокопереробній галузі» та «Інжиніринг підприємств молокопереробної галузі», науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів Володимира Наговська, Ольга Михайлицька, Оксана Білик та Любов Мусій, провели виїзне заняття в умовах виробництва ТзОВ «Молокозавод «Самбірський».
- Деталі
-
Опубліковано: 27 вересня 2023
-
Перегляди: 376
В рамках договору про співпрацю між колекцією культур-мікроорганізмів-продуцентів антибіотиків Львівського національного університету імені Івана Франка та кафедрою технології молока і молочних продуктів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького було проведено науковий семінар на тему «Молочнокислі мікроорганізми та їх супутники. Вимоги до пробіотичних культур».