EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

Випускниця 2022 року другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Дарія Богатир працює на молокопереробному заводі «Olympus»ТОВ «Tyrbyl». Підприємство знаходиться в м. Слівен у Болгарії. Це сімейна компанія третього покоління, яка займає лідируючі позиції на ринку молочних продуктів, а також дуже активно працює на міжнародних ринках, вона присутня в 47 країнах світу. Підприємство випускає багато продуктів – молоко, вершки, сметану, масло, йогурти, тверді та м'які сири, біопродукти, фреші, соки, трав'яні чаї та рослинні молочні напої.

Детальніше: Наші випускники на підприємствах за кордоном

Згідно з робочими програмами навчальних дисциплін «Технології молочних і молоковмісних продуктів» та «Інноваційні технології в молочній галузі» 15 березня 2023 року Сергій Стецьков, начальник відділу системи менеджменту та безпеки харчових продуктів ТОВ «Молочна компанія «Галичина» провів заняття для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології.

Детальніше: Заняття на ТОВ «Молочна компанія «Галичина»