- Деталі
-
Опубліковано: 28 березня 2023
-
Перегляди: 422
Випускниця 2022 року другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» Дарія Богатир працює на молокопереробному заводі «Olympus»ТОВ «Tyrbyl». Підприємство знаходиться в м. Слівен у Болгарії. Це сімейна компанія третього покоління, яка займає лідируючі позиції на ринку молочних продуктів, а також дуже активно працює на міжнародних ринках, вона присутня в 47 країнах світу. Підприємство випускає багато продуктів – молоко, вершки, сметану, масло, йогурти, тверді та м'які сири, біопродукти, фреші, соки, трав'яні чаї та рослинні молочні напої.
Детальніше: Наші випускники на підприємствах за кордоном- Деталі
-
Опубліковано: 16 березня 2023
-
Перегляди: 468
Згідно з робочими програмами навчальних дисциплін «Технології молочних і молоковмісних продуктів» та «Інноваційні технології в молочній галузі» 15 березня 2023 року Сергій Стецьков, начальник відділу системи менеджменту та безпеки харчових продуктів ТОВ «Молочна компанія «Галичина» провів заняття для здобувачів спеціальності 181 Харчові технології.
Детальніше: Заняття на ТОВ «Молочна компанія «Галичина»