EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

Сучасна епідеміологічна ситуація в Україні вимагає певних змін  та модифікацій в організації навчального процесу в університетах. Нові форми подачі матеріалу, сприйняття його студентами – все це вкрай необхідне для підготовки висококваліфікованих фахівців. Саме до цих реалій повинні швидко адаптовуватись та переорієнтовуватись викладачі та студенти.

Застосування нових технологій, прикладне викладання дисциплін  для студентів , вміле поєднання теорії і практики виробництва  в умовах пандемії потребує методичного забезпечення. Для цієї мети на факультеті харчових технологій видано навчальний посібник для контролю та самоконтролю знань для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія молочних і молоковмісних продуктів».

 

Детальніше: Новий навчальний посібник для дистанційного навчання студентів на кафедрі технології молока і...

Чергове комплексне заняття в умовах виробництва провели 6 жовтня для студентів спеціальності «Технологія консервування, зберігання та переробки молока» доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Ю.Р. Гачак та Н.Б.Сливка.
Детальніше: Чергове заняття «молочників» в умовах виробництва