- Деталі
-
Опубліковано: 07 листопада 2019
-
Перегляди: 1636
Чергове комплексне заняття в умовах виробництва провели 6 жовтня для студентів спеціальності «Технологія консервування, зберігання та переробки молока» доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Ю.Р. Гачак та Н.Б.Сливка.
Детальніше: Чергове заняття «молочників» в умовах виробництва
- Деталі
-
Опубліковано: 07 жовтня 2019
-
Перегляди: 1604
Враховуючи сучасні вимоги сьогодення до підготовки висококваліфікованих кадрів на кафедрі технології молока і молочних продуктів 3.10.2019 р. було проведено чергове заняття з дегустаційної оцінки нових видів молочної продукції.
Детальніше: ДЕГУСТАЦІЯ МОЛОКА НОВИХ ВИДІВ