- Деталі
-
Опубліковано: 27 травня 2019
-
Перегляди: 1821
У виробничих цехах «Компанії Ензим» 21 травня проведено заняття з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів факультету харчових технологій та біотехнології спеціальності «Харчові технології».
Детальніше: СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ ВІДВІДАЛИ ЛЬВІВСЬКИЙ ДРІЖДЖОВИЙ ЗАВОД...
- Деталі
-
Опубліковано: 21 травня 2019
-
Перегляди: 1906
Студентська наукова робота є важливою ланкою у підготовці висококваліфікованих спеціалістів у ЗВО.
13- 15 травня в Одеській національній академії харчових технологій (ОНАХТ) відбулася ХV ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ З РОЗДІЛУ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» .
Детальніше: НАШІ ХАРЧОВИКИ В ОНАХТ