Практичне заняття з дисципліни «Вступ до фаху» для першокурсників спеціальності «Харчові технології»
- Деталі
-
Опубліковано: 20 травня 2019
-
Перегляди: 1978
15 травня завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Орися Йосипівна Цісарик, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Романівна Драчук та доцент цієї кафедри, керівник відділу навчальної і виробничої практик та сприяння працевлаштування випускників Богдан Іванович Галух провели практичне заняття в супермаркеті «Сільпо» ТРЦ «Victoria Gardens» для студентів першого курсу спеціальності «Харчові технології» з дисципліни «Вступ до фаху».
Детальніше: Практичне заняття з дисципліни «Вступ до фаху» для першокурсників спеціальності «Харчові технології»- Деталі
-
Опубліковано: 23 квітня 2019
-
Перегляди: 1901
11-12 квітня на базі Національного університету харчових технологій (м. Київ) відбулася підсумкова конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології».
Детальніше: Перемога у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові...